dobroge.tv

Live

Vergil Chițac: „Pe 20 decembrie se închide bulevardul Aurel Vlaicu, cu tot cu asfaltat și atunci nu vom mai avea probleme”

10 decembrie 2021
Publicitate

Vergil Chițac a explicat seara trecută și care este motivul pentru care lucrările durează atât de mult. Mai mult, edilul a susținut că „orașul Constanța va fi un imens șantier” timp de câțiva ani de zile.

Orașul Constanța, câțiva ani de zile trebuie să fie un imens șantier. Știu că lucrurile astea provoacă multe neplăceri. Pe tronsonul acesta, Aurel Vlaicu, au fost unele lucrări care trebuiau să fie simple dar s-au complicat pentru că am dat peste canivouri. Am putut să limităm, hai să spunem disconfortul, în sensul în care nu am dat voie să se lucreze pe un tronson mai mare de 100, maxim 200 de metri.

Pe 20 decembrie se închide Aurel Vlaicu și probabil cu tot cu asfaltat și atunci nu vom mai avea probleme. Am făcut o proiectare, o schimbare a proiectului. Proiectul prevedea ca trotuarul pentru deplasarea pietonilor să fie prevăzut cu bitum și am schimbat, să punem dale.

Suntem într-o întârziere, dar nu mai mult de o săptămână. Așa este la început. Ai impresia că totul se dărâmă și că nu se pune nimic în loc dar, ușor-ușor se va așeza”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233