dobroge.tv

Live

Vergil Chițac, despre zona Peninsulară: Ai garaj să-ți bagi mașina, îți dăm talon. Pe noi ne interesează ca mașinile să nu stea pe carosabil

10 decembrie 2021
Publicitate

Este ilogic ca lumea să se inflameze după ce 45 de zile a stat în transparență decizională, a putut fi comentat”. Afirmația îi aparține edilului orașului, Vergil Chițac. Primarul municipiului a explicat încă odată de ce vrea ca zona peninsulară să devină pietonală și ocazional carosabilă. Mai mult, acesta a susținut că în curând va fi realizată și forma finală a regulamentului.

Am scris că zona aia va trebui să fie eminamente pietonală și ocazional carosabilă. Între timp am semnat și un contract pentru reabilitarea celei de-a doua porțiune din zona Peninsulară care nu fuseseră reabilitate. Șapte milioane de euro. Suntem în stadiul în care cineva face proiectul, în perioada următoare, cred că în ianuarie, proiectul va fi gata. Totul este ilogic ca lumea să se inflameze după ce 45 de zile a stat în transparență decizională, a putut fi comentat. Puteau să se întâlnească în timpul celor 45 de zile și să zică: Domne, stai așa că noi nu suntem de acord, noi vrea să modificați la articolul cutare sau să introduceți observația asta.

De exemplu, vom lăsa taxiurile să intre. Dar să intre și să iasă. Pentru persoanele care au nevoie de însoțitori, pentru însoțitorii respectivi, cu mașina, le vom da talon ca să intre. Noi nu avem nimic cu cei care au garaje. Ești rezident în zona Peninsulară, da. Ai garaj și poți să bagi cinci mașini în garaj, da. Păi pentru toate cele cinci mașini îți vom da talon. Pe noi ne interesează ca mașinile să nu stea pe carosabil”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233