dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează aleea Crizantemelor

10 decembrie 2021
Publicitate

Se lucrează în continuare la modernizarea infrastructurii rutiere în orașul Constanța. Echipele municipalității au intervenit în zona Tomis II pe aleea Crizantemelor. Trama stradală a fost decopertată, iar ulterior se va turna și asfalt.

În zona Tomis II s-a intervenit încă de la primele ore ale dimineții în vederea modernizării tramei stradale. În această dimineață, pe aleea Crizantemelor, muncitorii au lucrat la decopertarea carosabilului.

O parte dintre constănțeni spun că pe Aleea Crizantemelor s-a tot intervenit și speră ca de data aceasta să fie înălțat și carosabilul pentru a nu se mai forma băltoci în timpul ploilor.

E bine pentru că aici în colț era tot timpul un lac care se forma. La fiecare ploaie știam că pe jos nu poți să treci”, spune un constănțean.

S-a mai făcut de vreo trei ori până acum și nu au făcut nimic. Tot așa o face. O mâzgălește așa puțin, pune ceva, un strat și apa tot acolo se adună”, spune un alt constănțean.

Lucrările de reabilitare și amenajare a carosabilului vor avea loc și săptămâna viitoare. Pe anumite artere de circulație traficul rutier va fi restricționat. Astfel, șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere, acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233