dobroge.tv

Live

Explozie urmată de incendiu la o pensiune din Cluj - o femeie a fost găsită carbonizată. ''S-a cutremurat tot blocul'' - VIDEO

10 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O puternică explozie, urmată de incendiu, a avut loc în această dimineață, la o pensiune dintr-un cartier din Cluj-Napoca. O femeie a fost găsită carbonizată, iar alte două persoane sunt rănite și au ajuns la spital.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ. La locul exploziei intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălţime şi aproximativ 30 de pompieri. Alte trei persoane au fost consultate la faţa locului, dar nu au fost transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

Conform Monitorul de Cluj, locuitorii din zonă au fost treziţi în jurul orei 7:00 de o explozie puternică înregistrată la o pensiune. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât rafturile unui magazin din zonă s-au prăbuşit, iar curentul electric a picat instant.

„Eu eram treaz deja când a fost explozia, s-a cutremurat tot blocul, deşi suntem la vreo 250m de locul respectiv. La noi în bloc şi la alte câteva din jur a picat instant curentul. Cioburile şi resturile au zburat vreo câteva zeci de metri în jur”,a declarat pentru monitorulcj.ro un bărbat care locuieşte la doar câţiva metri de locul exploziei.

”Explozie în această dimineaţă la o pensiune de pe strada Dunării. Din nefericire, în această dimineaţă, în jurul orei 7, a avut loc o explozie la pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze. Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente şi o persoana se află în stare de şoc. Şocul exploziei a afectat şi unele magazine şi locuinţe învecinate. În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale. Mulţumesc tuturor structurilor de urgenţă pentru intervenţia rapidă şi profesionistă”,a scris pe Facebook, primarul Clujului, Emil Boc.

UPDATE. Poliţiştii din Cluj au reuşit să identifice femeia care a murit în explozia produsă la o pensiune, fiind vorba despre o femeie de 37 de ani din judeţul Timiş. De asemenea, s-a stabilit identitate celor doi bărbaţi care au fost răniţi, fiind vorba despre doi turişti din judeţul Harghita. Suflul exploziei a afectat imobile şi maşini pe 30 de metri, alte 4 persoane având nevoie de îngrijiri.

Sursă foto: stiridecluj.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233