dobroge.tv

Live

Spitalul de Boli Infecțioase rămâne momentan închis. Chițac: Eu mă bat acum pentru a le asigura toate resursele, ca ei să poată să deschidă la noile standarde

09 decembrie 2021
Publicitate

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu va fi deschis cel puțin momentan. Și asta pentru că unitatea medicală trebuie să se supună unor condiții pe care încă nu le îndeplinește. Afirmația îi aparține edilului orașului, Vergil Chițac. Primarul a mai spus că în viitor vor fi date spre folosință câteva zeci de paturi pentru pacienți care vor fi puse într-o aripă nouă a spitalului.

În perioada următoare o să dăm în folosință 50 de paturi într-o aripă a spitalului, nu aripa care a fost afectată. Eu mă bat acum pentru a le asigura toate resursele, ca ei să poată să deschidă spitalul ăsta la noile standarde. Să avem toate expertizele, toate lucrările făcute, toate proiectele. Asta înseamnă, logistic. Toate autorizațiile pe care le primi le primim pe noile standarde. Dacă erau trei prize, acum o să fie 14. Dacă erau senzori, acum trebuie să avem și exhaustori. Tavanul trebuie să fie ignifugat. Separația între compartimente trebuie să fie cu uși antifoc, deci totul va fi după noi standarde”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233