dobroge.tv

Live

Protecţia Consumatorilor a controlat cluburile din Mamaia - două au fost închise din cauza mizeriei sau a nerespectării distanţei la mese

24 iulie 2020
Publicitate

Două cluburi din Mamaia Nord au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorilior. Au fost constatate o serie de nereguli, precum lipsa distanțarii și condiții neconforme în bucătărie și bar. Acestea vor rămâne închise până când își vor remedia problemele găsite. În total, au fost aplicate și amenzi în valoare de 32.000 de lei. Un alt club s-a ales doar cu o amendă de 20.000 de lei fără să îi fie suspendată activitatea.

Mizerie, depozitarea improprie a gheții, nerespectarea distanțării impuse de autorități. Acestea sunt doar câteva dintre abaterile constatate de comisarii ANPC într-o singură zi la trei cluburi din Mamaia Nord. Două dintre ele au fost închise, iar al treilea a primit doar o amendă contravențională în valoare de 20.000 de lei.

Mai mult decât atât, chiar și sectorul de plajă a fost închis la unul dintre cluburile unde s-a constatat că nu se respecta distanțarea. Astfel, unul dintre localuri a primit o amendă de 20.000 de lei, iar celălalt 12.000 de lei. Comisarii ANPC vor merge în teren pentru a verifica dacă abaterile constatate au fost remediate. Abia apoi se poate lua decizia ca cele două cluburi să fie redeschise.

Controale au fost joi pe întreg litoralul. Cele mai multe abateri au fost constatate în Mamaia și Costinești, iar la polul opus au fost Venus și Jupiter.

Printre cele mai importante nereguli care au fost găsite de comisarii ANPC se numără comercializarea înghețatei expirate, produse alimentare preparate cu mult timp înainte de a fi vândute. Îngrijorător este faptul că unii agenții economici vindeau sosurile preparate de ei în sticle reutilizabile de băuturi răcoritoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233