dobroge.tv

Live

Nicolae Ciucă: Astăzi vom aproba măsurile de Sărbători

Nicolae Ciucă: Astăzi vom aproba măsurile de Sărbători
08 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în deschiderea şedinţei de guvern, că se va aproba Hotărârea de Guvern privind prelungurea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu 9 decembrie şi măsurile pentru Sărbători, pentru OUG-ul prelungirea voucherelor de vacanţă în sectorul public, sau şi acordarea lor în 2022, în timp ce la Ministerul Agriculturii vor aproba Hotărârea de guvern privind plafoanele de sprijin pentru fermieri.

Premierul a spus că pe agenda Executivului se află şi Ordonanţa de urgenţă pentru stabilirea cadrului financiar şi a mecanismelor de gestionare a fondurilor de care România va beneficia prin PNRR.

El a afirmat că se va dezbate şi Memorandumul privind aprobarea prioritizării investiţiilor publice semnificative ce urmează să fie utilizate în procesul de aprobare a bugetului de stat pe 2022, fiind un punct pe agenda de lucru foarte important.

”În ceea ce priveşte proiectul de lege privind persoanele cu dizabilităţi, vom avea de asemenea o dezbatere şi în funcţie de rezultat fie îl aprobăm astăzi sau vineri, când va fi din nou şedinţă de guvern”, a spus premierul, citat de news.ro.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233