dobroge.tv

Live

Lucrările de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare îi nemulțumesc pe unii constănțeni: „Arată deplorabil. E mai rău ca niciodată”

07 decembrie 2021
Publicitate

Kilometri întregi acoperiți de noroi, pietre de toate dimensiunile și alei pietonale pe care oamenii se înghesuie. De luni întregi, strada Ștefan cel Mare arată precum un șantier care nu pare să se transforme prea curând într-o zonă demnă de centrul orașului. Constănțenii fac slalom printre bucățile de pavele și capacele de canalizare aflate la tot pasul. Oamenii care lucrează în apropiere dar și cei care locuiesc aici spun că și-au pierdut complet speranța. S-au săturat de gălăgie și de neglijența autorităților.

Părerea mea este că ar trebui să fie despăgubiți toți cei care au un magazin sau operatorii economici din zonă, asta unu la mână. Doi la mână, sub aceste dale a fost niște piatră cubică care a fost luată și a fost dusă și cel mai probabil, eu zic că ar fi trebuit lăsată piatra”, spune un constănțean.

Este oribilă. Deci este oribilă din toate punctele de vedere și chiar îi transmit personal domnului primar Chițac să facă așa bine, să nu-și mai bată joc de noi”, spune o constănțeancă.

Este părerea unor constănțeni care fie au magazine pe această stradă, fie locuiesc aici. Şi nu sunt singurii care sunt dezamăgiţi de modul în care arată Ştefan cel Mare. Ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre principalele atracții ale orașului, pare acum uitată în timp.

Așa arată una dintre străzile centrale din orașul Constanța, chiar în prag de sărbători. Strada Ștefan cel Mare, care cândva era plină de oameni și de cafenele, arată astăzi ca un șantier, plin de noroaie și de pietre, unde oamenii trebuie să facă slalom pentru a trece de pe o parte pe cealaltă.

Arată deplorabil. E mai rău ca niciodată. Pavelele astea sunt bune, sunt frumoase, dar când ai o reparație de făcut nu se mai suprapun și arată cum e acum”, spune un constănțean.

Lucrările de reabilitare a străzii au început iar mai multe echipe de muncitorii au intervenit cu utilajele însă, nimeni nu ştie, cel puţin momentan, când vor fi acestea finalizate. Chiar şi aşa, constănţenii sunt revoltaţi.

Asta trebuia făcută de 30 de ani și tot ce este în jos. Nu cred că mai există un oraș așa”, spune o constănțeancă.

Foarte prost. Așa ceva, în plin centru, să facă ei pe timp de iarnă? Rușine să le fie. Ia uite ce e aici, e până în capăt. Aici era de o frumusețe”, spune o altă constănțeancă.

Conform autorităților locale, zona centrală a orașului va fi modernizată printr-un proiect cu fonduri europene care are drept obiectiv îmbunătățirea mobilității urbane durabile. Printre aceste zone se regăsește și strada Ștefan cel Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233