dobroge.tv

Live

Adolescenţi săltaţi de mascaţi după ce au dansat manele pe maşina Poliţiei: ''Şase, şase, iar Poliţia.....'' - VIDEO

07 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi adolescenţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce s-au urcat pe o maşină de poliţie şi au dansat pe ea, pe ritmuri de manele.

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie şi apoi au postat filmuleţul, în care se distrau şi luau în râdere Poliţia, pe Tik Tok, au fost identificaţi luni noapte.

"Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie. Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi", a transmis marţi IPJ Vrancea.

Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233