dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. A început a doua etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare

CONSTANŢA. A început a doua etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare
23 iulie 2020
Publicitate

A doua etapă de înscrieri pentru clasa pregătitoare a început. Peste 6.800 de locuri sunt libere în județul Constanța. Au ocupate deja aproximativ 5.550. Ceea ce înseamnă că în unitățile de învățământ mai sunt disponibile doar 1.322 de locuri pentu cei mici. Anul acesta cererile și documentele sunt depuse on-line din cauza pandemiei de coronavirus. Însă părinții sunt nevoiți, la începerea anului școlar să aducă actele și în format fizic.

Prima etapă de înscriere la clasa pregătitoare s-a încheiat. La nivelul județului Constanța au fost aprobate 6.844 de locuri. În această etapă au fost admiși 5.526 de elevi. 

Drept urmare, pentru cea de-a doua etapă au rămas 1.322 de locuri. Ceea ce înseamnă că cei care au rămas pe dinafară mai au o șansă. Părinții trebuie să trimită toate documentele în format electronic prin e-mail până pe data de 31 iulie. 

În perioada 1 - 4 septembrie dosarele vor fi centralizate și soluționate. Actele care au fost depuse online trebuie aduse în termen de maximum douã sãptãmâni de la începerea cursurilor și la unitatea de învățământ. 

Se pot înscrie copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2020, inclusiv precum și cei care împlinesc 6 ani după această dată, dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233