dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Vară plină de evenimente culturale în aer liber - începe 'Best Summer Art Fest'

23 iulie 2020
Publicitate

Va fi o vară plină de evenimente culturale în aer liber. Stagiunea estivală „Best Summer Art Fest” îşi deschide porţile pentru publicul constănţean. Timp de o lună şi jumătate vor avea loc spectacole de teatru, de stand up comedy și improvizație, precum şi concerte. Nu vor lipsi nici piesele de teatru şi atelierele de creaţie pentru copii. Unele dintre reprezentații vor avea loc chiar la Teatrul de Vară Soveja.

Cultura și arta pot îmbunătăți calitatea vieții. Amândouă îți dau un sentiment de relaxare, liniște și pace. Așa că, în contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii le vor oferi constănțenilor și turiștilor un moment de respiro.

Concret, s-a dat startul Stagiunii Estivale Best Summer Art FEst – BE.SAFE, care va cuprinde mai multe evenimente culturale. Vor avea loc concerte, lansări de carte, precum și proiecții de film și piese de teatru pentru adulți și copii.

Toate reprezentațiile se vor desfășura în aer liber. Mai mult, unele spectacole vor avea loc chiar la Teatrul de Vară Soveja care a intrat într-un proces de igienizare.

Teatrul a fost ales și pentru capacitatea lui extrem de mare. Și asta pentru că între spectatori trebuie să existe o distanță de 1,5 metri.

Stagiunea va avea loc în perioada 23 iulie - 6 septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233