dobroge.tv

Live

Videoclipul zilei. Cum a reușit un jandarm să cadă de pe cal înaintea paradei de 1 Decembrie

Videoclipul zilei. Cum a reușit un jandarm să cadă de pe cal înaintea paradei de 1 Decembrie
02 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un jandarm a fost surprins căzând de pe cal în timp ce încerca să îl încalece. Imaginile video au fost făcute publice pe o rețea de socializare și au devenit rapid virale.

Unul dintre jandarmii care avea misiunea de a patrula în zona Pieţei Presei Libere a fost surprins, înainte de începerea festivităţilor, cum încearcă să se urce pe cal.

Momentul, surprins şi postat pe Facebook de Radu Dragomir, s-a petrecut în Zona Pieţei Presei Libere, locul de unde a început defilarea către Arcul de Triumf. Jandarmeria Română admite că imaginile sunt reale şi spune că „a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

Ce spune Jandarmeria

În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie a.c., în zona Pieței Presei Libere.

Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare.

Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii


Sursă foto / video: Facebook Radu Dragomir

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233