dobroge.tv

Live

Se recondiționează carosabilul pe un tronson al străzii Narciselor. Traficul rutier este restricționat total

22 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

În cartierul Km 4-5, continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Pe strada Narciselor, se intervine astăzi și mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului, pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, după ce în cursul săptămânii trecute s-a reabilitat trama stradală pe strada Meșterul Manole. Se asfaltează trotuarele, carosabilul iar spațiile pentru parcarea autovehiculelor sunt reconfigurate. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole.

"Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală", transmite Primăria Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233