dobroge.tv

Live

Martoră la accidentul dintre Topraisar şi Mereni, despre unul dintre şoferii morţi: ''Era singurul copil la părinți și nevinovat...Nu-mi pot reveni.... Reacția mamei, nu vă pot descrie...''

Martoră la accidentul dintre Topraisar şi Mereni, despre unul dintre şoferii morţi: ''Era singurul copil la părinți și nevinovat...Nu-mi pot reveni.... Reacția mamei, nu vă pot descrie...''
17 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a îndoliat trei familii. Trei tineri au murit, iar un alt bărbat a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean după ce două autoturisme s-au ciocnit pe drumul dintre Topraisar şi Mereni.

Doi dintre tinerii decedaţi sunt din Mereni (Costi şi Alex, şofer, ambii aflaţi în aceeeaşi maşină), iar celălalt tânăr decedat, şoferul celeilalte maşini, era din Topraisar. Acesta s-ar fi aflat în maşină cu tatăl său, care a ajuns în stare gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: Prieteni și dincolo de moarte. Alex și Costi au pierit în accidentul dintre Topraisar și Mereni: „Suflete dragi: prea mare durerea”

IPJ Constanţa transmite că„astăzi, în jurul orei 11.40, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localităţile Topraisar şi Mereni. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a ambilor conducători auto, precum şi a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar şi vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.”

Pe reţelele de socializare au curs zeci de mesaje de condoleanţe pentru cei trei.

O martoră la accident a povestit că a rămas marcată de cele văzute.

"Dezastru!! Am fost a doua mașină dinspre Mereni , am acordat primul ajutor cum am putut , sunt femeie și am avut curajul de a ajuta pasagerul din dreapta Peugeot, a ieșit pe picioare , dar fiul său era fff grav , am vb cu el și l-am ajutat să respire până a ajuns SMURDUL..... dar inevitabilul tot s-a produs.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Era singurul copil la părinți și nevinovat .... Nu-mi pot reveni .... Reacția mamei , offf nu vă pot descrie ... jale ....

La 1 min după impact am ajuns , ceilalți doi tineri din mașină gri erau morți. Nu mai mișcau ....

Îmi pare nespus de rău pentru toți , nimeni nu merita sa aibă așa sfârșit .

Dumnezeu să-i odihnească în pace", a povestit o martoră la accident, pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233