dobroge.tv

Live

Durere fără margini într-o familie. Ionuț și tatăl său și-au găsit sfârșitul chiar pe trecerea de pietoni: „Nu vreau să cred că n-o să mai fiți printre noi”

Durere fără margini într-o familie. Ionuț și tatăl său și-au găsit sfârșitul chiar pe trecerea de pietoni: „Nu vreau să cred că n-o să mai fiți printre noi”
17 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mare de lacrimi într-o familie din județul Prahova. Ionuț și tatăl său, Marinică au fost uciși seara trecută de un tânăr șofer de 19 ani, chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de violent, încât cei doi au fost aruncaţi zeci de metri și nu au avut nicio şansă să scape cu viaţă.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Sfârșit tragic pentru un tată și fiul său. Au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer de 19 ani: „A văzut oameni zburând prin aer”

După ce i-a spulberat pe cei doi pietoni, şoferul a putut opri maşina abia după câţiva zeci de metri. Impactul a fost atât de violent încât maşina tânărului a fost distrusă complet.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au executat manevre de resuscitare, însă Ionuț (19 ani) și tatăl său (43 de ani) nu au mai putut fi salvați.

Familia, prietenii și cunoscuții celor doi sunt în stare de șoc. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare.

Nu am cuvinte. Bunul Dumnezeu să vă primească în împărăția cerului. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Nu vreau să cred că n-o să mai fiți printre noi ooofff doamne câtă tristețe. Veți rămâne mereu în inimile noastre răspuns bun Marinică. Rămas bun Ionuț. Nu vă vom uita niciodată

Cândva spuneam: „Rămas bun, clasa a IV a!”. Acum spunem cu multă tristețe în suflet și glas: „Rămas bun, Ionuț”. Nu pot să cred că vorbim despre tine la trecut, nu pot să cred că nu mai ești printre noi, nu pot să cred că ai plecat mult prea devreme! Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente! Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină! Ai fost un elev bun, harnic și plin de viață! Nu te vom uita niciodată! Drum lin către ceruri! Sincere condoleanțe și multă putere familiei indurerate!

Dumnezeu să-l odihnească! A fost un copil foarte bun

Dumnezeu să îl odihnească în pace. Prea cruntă viața uneori.

Păcat, pui de om! Aveai toată viața înainte! Bunul Dumnezeu să vă așeze sufletele unde drepții se odihnesc!

Dumnezeu să-i odihnească în împărăția sa! Drum lin copile, alături de tatăl tău! Iar familiei multă putere, să treacă peste aceasta durere!

Drum lin printre îngeri, prea devreme ne-ati părăsit, Dumnezeu să aibă grija de voi

Drum lin spre ceruri Dumnezeu să vă vegheze și zi și noapte, ați părăsit aceasta lume într-un mod foarte tragic și rapid de tineri aveați tot viitorul în față

Dumnezeu să-i odihnească în pace, de necrezut, cruntă a fost soarta lor, o durere imensă avem în suflet,oameni veseli ,plini de viață,greu,foarte greu!


Sursă foto: Ziarul Incomod / Observator News / Facebook Luciana B.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233