dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare, în Constanța. Săptămâna aceasta vor fi asfaltate și străzile din Portul Turistic Tomis

15 noiembrie 2021
Publicitate

Lucrările de reabilitare continuă în municipiul Constanța. După ce au fost modernizate zonele pietonale, săptămâna aceasta vor fi asfaltate și străzile din Portul Turistic Tomis. Încă de la primele ore ale dimineții, muncitorii au intervenit cu utilajele și au turnat asfaltul.

Strada Remus Opreanu, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și intrarea în Portul Tomis, s-a transformat într-un spațiu care sporește confortul și siguranța pietonilor. Asfaltul deteriorat a fost înlocuit cu dale de granit iar infrastructura trotuarelor a fost consolidată cu borduri noi.

Săptămâna aceasta, echipele municipalității intervin din nou în aceeași zonă. După ce a fost decopertat carosabilul, muncitorii au intervenit cu utilajele pentru a turna asfalt.

De asemenea, în mai multe zone din oraş vor fi restricții de trafic rutier. De pildă, pe tronsonul delimitat de aleea Satelit și Șoseaua din Viile Noi, se va lucra până la ora 16.00. 

Marți, se va asfalta carosabilul pe strada Meșterul Manole, între strada Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, motiv pentru care conducătorii auto nu vor putea circula între orele 08:00-16:00. Șoferii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea lor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233