dobroge.tv

Live

Oferte de Black Friday la vacanțe pe litoralul românesc: „Prețurile pornesc de la 25 de lei de persoană pe noapte”

12 noiembrie 2021
Publicitate

S-a dat startul ofertelor de Black Friday. Anul acesta vine cu reduceri de până la 59% la vacanțele de pe litoralul românesc. Românii își pot achiziționa sejurul la mare pentru vara anului 2022 cu tarife care pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare. Iar acestea nu sunt singurele de luat în calcul. Saloanele de înfrumusețare au pregătit servicii complete la prețuri promoționale.

La agențiile de turism au sunat telefoanele continuu, toată ziua. De Black Friday, hotelierii au pregătit pachete avantajoase pentru clienții care își rezervă din timp vacanțele.

Reducerile sunt până la 59% și sunt valabile cu plata până pe 16 noiembrie. Prețurile pornesc de la 25 de lei de persoană pe noapte, în stațiunea Eforie Nord, acesta este cel mai bun preț pe care îl putem oferi pentru Black Friday”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenție de turism.

Primele care se epuizează sunt ofertele de la hoteluri de 4 și 5 stele.

Reducerile pornesc de la 60% și ajung până la 70% în perioada de extrasezon. Ca și exemplu, un pachet de cazare pentru cinci nopți, pentru adulți și un copil până în șapte ani pleacă de la 280 euro și poate ajunge în perioada vârfului de sezon până la 480 de euro”, a declarat Cristiana Belu, manager hotel.

„Pentru vara viitoare avem pachete începând de la cinci nopți de cazare cu mic dejun inclus pornind de 222 de lei/noapte sau cu demi-pensiune pornind de la 297 lei. Oferta cu demi-pensiune este cu 20% discount”, a declarat Elena Drăghici, șef recepție hotel.

Există oferte de Black Friday și pentru zilele acestea pe litoral. Două nopți la patru stele în Mamaia costă 300 de lei, iar consumația la restaurant este redusă cu 10% pe nota de plată. Bucătarii s-au pregătit cu cele mai apetisante feluri.

Astăzi am gătit un file`de somon cu sos de unt și lămâie, butter-lemon, însoțit de o salată răcoritoare de citrice. Aici avem o pulpă de rață cu pară fiartă în șampanie și sos de coacăze cu piper verde”, a declarat Adrian Bazîru, bucătar.

Și dacă am pus în coș o vacanță și am gustat din preparatele delicioase, ne mutăm acum la un salon de pe bulevardul Tomis unde clientele se bucură în această perioadă de reduceri la serviciile de înfrumusețare.

Ne-am pregătit și noi ca toate saloane sau ca tot ce e piață, trebuie să ne adaptăm. Avem și noi oferte până la sfârșitul lunii. Avem pachete promoționale cum ar fi tratamente faciale și epilat, dacă până acum erau 250 acum sunt 200”, a declarat Mihaela Popescu, manager salon.

Reducerile de Black Friday au loc la nivel mondial în ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233