dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: strada Posada și bulevardul Mamaia, în plin proces de reabilitare

10 noiembrie 2021
Publicitate

Se lucrează și zi și noapte în municipiul Constanța. Arterele de circulație, zonele pietonale, dar și spațiile verzi se află într-un amplu proces de reabilitare. Muncitorii au intervenit pe bulevardul Mamaia și după lăsarea serii pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale, iar astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, aceștia, au intervenit în cartierul Baba Novac, pe strada Posada unde a fost turnat asfalt pentru prima dată.

Se intervine în continuare în cartierul Baba Novac din municipiu. Pe unele artere de circulație, echipele de muncitori acționează în vederea reabilitării carosabilului. Pe strada Posada, muncitorii au turnat asfalt.

Ne mutăm pe bulevardul Mamaia. Aici muncitorii intervin și pe timpul nopții pentru a lucra la modernizarea și reabilitarea carosabilului. Structura rutieră a fost recondiționată cu asfalt, iar sensul de mers către strada Patriei a fost finalizat.

De asemenea, trecerile de pietoni au fost relocate, iar pentru a facilita deplasarea persoanelor cu dizabilități au fost montate pavele tactile. Proiectul de reabilitare a bulevardului Mamaia, sectorul delimitat de bulevardul Tomis și strada Zorelelor, presupune eliminarea deficiențelor rutiere și pietonale existente, prin sporirea gradului de confort pentru participanții la trafic și îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233