dobroge.tv

Live

Accident grav din cauza vitezei: doi oameni au murit, două copile sunt în stare gravă!

Accident grav din cauza vitezei: doi oameni au murit, două copile sunt în stare gravă!
20 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un cumplit accident a avut loc ieri după-amiază, pe DN 7, în judeţul Arad. Doi bărbaţi au murit şi două adolescente au fost rănite după ce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit frontal. Una dintre fete a fost preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în dreptul localităţii Julita, comuna Varadia de Mureş, fiind implicate un autocamion cu prelată şi un autoturism.Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, acolo au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei Bârzava, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, ulterior fiind trimis în sprijin echipajul SMURD TIM din Arad.În autoturism se aflau patru persoane: doi bărbaţi, încarceraţi şi inconştienţi, şi doi minori.Cei doi bărbaţi au fost descarceraţi, fiind declaraţi morţi.

”Cei doi minori, două fete, de 12 şi 13 ani, sunt conştiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava. Una a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă, cu multiple traumatisme. A doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă, dar conştientă şi va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detaşamentului de Pompieri Arad «la intâmpinare»”, a transmis ISU Arad.

Polițiștii au stabilit că de vină de producerea accidentului este unul dintre bărbații care au decedat, bărbat care se afla la volanul autoturismului. Acesta a pătruns pe contrasens, într-o curbă periculoasă, fiind lovit de autocamion care circula regulamentar din sens opus.

„Astăzi în jurul orei 16:05, un bărbat de 69 de ani, din jud. Hunedoara, a condus un autoturism pe DN7, dinspre Lipova înspre Deva. Ajungând la kilometrul 466 + 625M, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu format din autotractor în cuplu cu semiremorcă, condus regulamentar din sens opus de un cetățean turc de 48 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și al unui bărbat de 59 de ani precum și rănirea a două minore, de 10 și 12 ani, toți din județul Hunedoara, pasageri în autoturism. Cetățeanul turc a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233