dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi la înmormântarea Sofiei, una dintre gemenele înjunghiate de tată. Noi declarații ale mamei: „A vrut să-mi bage cuțitul în gât dar a ratat”

Mare de lacrimi la înmormântarea Sofiei, una dintre gemenele înjunghiate de tată. Noi declarații ale mamei: „A vrut să-mi bage cuțitul în gât dar a ratat”
09 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia Sofiei, una dintre gemenele înjunghiate cu sălbăticie de tată. Micuța a fost condusă astăzi pe ultimul drum, într-un sicriu alb și înconjurată de flori.

Fetiţa a căzut victimă propriului său tată, alături de sora sa geamănă şi de mama sa. Un moment de nebunie, cu un sfârşit dramatic.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant. Un bărbat şi-a înjunghiat fiicele gemene de trei luni și soția: una dintre fetiţe a murit la spital

Pentru Sofia, medicii nu au mai putut face nimic. Când au ajuns la ea, Sofia era deja în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal. În ciuda eforturilor, inima ei micuţă s-a oprit definitiv.

Sora ei, Melania, a fost mai norocoasă. A fost transferată cu elicopterul la un spital din Iași, unde a fost operată. Aproximativ două ore și jumătate a durat intervenția. Pe corpul bebeluşului au numărat 10 lovituri de cuţit. La rândul său rănită grav, copila are şanse să supravieţuiască, cred medicii. Şi mama fetelor a avut nevoie de îngrijiri, însă din fericire, rănile sale nu au fost foarte grave şi nu i-au pus în pericol viaţa, scrie Observator News.

Femeia a povestit recent pentru stiripiatraneamt.ro, ce s-a întâmplat în cumplita noapte. „I-am dat fetei să mănânce și am ațipit. Pe la 7 jumate dimineață am simțit că s-a năpustit asupra mea. Eu cred că a vrut să-mi bage cuțitul în gât dar a ratat pentru că am o rană pe maxilar și o mică atingere pe gât. El a ratat și a căzut peste mine. Când am simțit, m-am ridicat și el deja avea mâna ridicată cu cuțitul în mână. Când am ridicat ochii am vazut lama cuțitului și pe el în întuneric, vrând să lovească încă odată.

Nu știu când am pus mâna și l-am prins de mâini și am avut noroc că era slăbit pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Și i-am prins mâinile și el, în puterea lui a insistat să infigă cuțitul și am început să strig și să urlu. (...) În momentul ăla atât de tare m-am speriat… nu mi-am dat seama… erau copilele în casă și într-o fracțiune de secundă mi-am dat seama că fetele au rămas în casă și am început să strig disperată că-s fetele în casă că îmi era frică pentru ele…Îmi pare rău, că l-am prins fara cuțit pe scară, nu am putut să-l trag pe scară după mine, să cadă pe scară, să intru eu în casă… nu am putut… Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aș fi făcut mai multe dar m-am luptat cât am putut eu de mult… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat dar pentru viața mea a plătit Sofia și Melania se luptă să supraviețuiască!”, a povestit femeia.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233