dobroge.tv

Live

Operațiuni de realimentare cu combustibil pe mare, executate de militarii fregatei „Regina Maria”

08 noiembrie 2021
Publicitate

O nouă provocare pentru militarii aflați la bordul fregatei „Regina Maria”. Aceștia au executat operațiuni de realimentare pe mare. La misiune a participat și tancul de combustibil german FGS Spessart. Manevra de apropiere, modul în care marinarii cu rol la RAS au acționat și rapiditatea cu care s-au stabilit legăturile între cele două nave, au demonstrat profesionalismul militarilor români în aplicarea procedurilor standard de acțiune ale NATO.

O activitate la care experiența contează foarte mult. O pot aprecia foarte bine, în sensul în care premergător acestei activități am revăzut și pregătit responsabilitățile fiecărui militar din echipa de rasm, fiecărui militar din echipa de punte sau militar de la departamentul electromecanic sau navigație.

Așteptăm cu nerăbdare, recunosc, exercițiul din cadrul grupărilor permanente NATO sau Sea Guardia în care ambarcările de combustibil, realimentare pe mare, reale se întâmplă destul de des și atunci experiența acumulată de către militarii din echipa de ras își arată valoarea”, a declarat cdor. Alexandru Mitel, comandant secund fregata „Regina Maria”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233