dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează trotuarele din Portul Tomis

08 noiembrie 2021
Publicitate

Trotuarele din Portul Tomis au fost reabilitate. Echipele municipalității au intervenit astăzi pe strada Lebedei. Aleile pietonale au fost decopertate, s-a turnat pământ, iar ulterior au fost montate borduri și pavele moderne. Unii constănțeni sunt mulțumiți de lucrări și spun că erau necesare, alții consideră că ele trebuiau făcute treptat.

Pe strada Lebedei din Portul Tomis, se lucrează la amenajarea unui sistem pentru drenarea apelor pluviale. Însă înainte de a se apuca, muncitorii au reconfigurat trotuarele pentru a crea infrastructura necesară pentru colectarea apei. Echipele de muncitori s-au mutat cu utilajele în Portul Tomis, unde au lucrat la reabilitarea trotuarelor.

O parte dintre cei care locuiesc sau tranzitează zona spun că lucrările erau necesare. Cele mai mulțumite sunt însă mămicile. Acestea susțin că mereu se chinuiau cu cărucioarele. Și asta pentru că trotuarele erau pline de denivelări și gropi, iar pe anumite porțiuni pavele lipseau.

Este un lucru bun că s-au gândit în sfârșit să lucreze la reabilitarea trotuarelor. E un plus pentru cei care plimbă copiii pentru că avem nevoie de trotuare pentru cărucioare”, spune o mămică.

Este o idee foarte bună. E bine pentru copii. Era nevoie”, spune o constănțeancă.

Sunt însă și constănțeni care consideră că lucrările trebuiau să fie făcute treptat.

Nu mă pot deplasa. Nu pot circula. S-au apucat să găurească tot orașul, toate trotuarele, tot carosabilul”, spune o constănțeancă.

Mai mult, marți și miercuri, se va interveni cu utilaje pentru asfaltare. Lucrările se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00. Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea lor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233