dobroge.tv

Live

Una dintre fetiţele înjunghiate de tată se zbate pe patul de spital să trăiască. ''Aşteptăm o evoluţie favorabilă, ne dorim din tot sufletul''

Una dintre fetiţele înjunghiate de tată se zbate pe patul de spital să trăiască. ''Aşteptăm o evoluţie favorabilă, ne dorim din tot sufletul''
08 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Una dintre fetiţele de doar două luni înjunghiate de tatăde 10 ori se zbate să trăiască. Între timp, bărbatul şi-a recunoscut faptele şi a fost arestat preventiv.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul fetițelor de trei luni înjunghiate de tată. O vecină, despre soția care a venit la ea: „Era plină de sânge şi tremura toată”

Potrivit adevarul.ro, starea fetiţei în vârstă de două luni, ajunsă în weekend la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, înjunghiată de 10 ori de tatăl ei, este în continuare staţionară, fiind operată de către chirurgii ieşeni. Medicii se declară uşor optimişti şi aşteaptă ca evoluţia fetiţei să decurgă bine.

„Au trecut 48 de ore de la intervenţie, aşteptăm să treacă 72 de ore. Echipa chirurgicală va decide dacă va putea fi detubată pentru a respira singură. Momentan nu se pune problema unei noi intervenţii, dar suntem vigilenţi în continuare. Nu au apărut complicaţii, situaţia e staţionară”, a declarat Alina Belu, manager la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Mama fetiţei nu a ajuns încă la Iaşi, dar aceasta îşi doreşte ca în următoarele zile să se interneze alături de fetiţa care a rămas în viaţă, mai scrie sursa citată.

„Nu a venit mama, a sunat, s-a interesat de starea copilului, dar a venit mătuşa. Familia e interesată de starea copilului, probabil mama e în stare de şoc, am înţeles că vrea să vină să se interneze alături de copil. Intervenţia a durat aproape trei ore, ea a venit cu un traumatism prin înjunghiere, cu organe eviscerate, aşteptăm o evoluţie favorabilă, ne dorim din tot sufletul. Doamna doctor care a condus echipa de chirurgi se arăta uşor optimistă”, a mai spus Alina Belu, pentru sursa citată.

Fetiţa a ajuns cu elicopterul SMURD la Iaşi, de la Roman, după ce tatăl său a înjunghiat-o pe ea, sora sa geamănă, care a decedat, dar şi pe mama lor, în vârstă de 34 de ani, care nu a suferit răni grave.

Sursă foto: adevarul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233