dobroge.tv

Live

Vecinii bărbatului care și-a înjunghiat gemenele de trei luni fac noi dezvăluiri: „Acum o săptămână l-au găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie”

Vecinii bărbatului care și-a înjunghiat gemenele de trei luni fac noi dezvăluiri: „Acum o săptămână l-au găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie”
06 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O crimă șocantă a avut loc în această dimineață în Roman, județul Neamț. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de două luni și jumătate. Una dintre fetițe a murit la spital, iar cea de-a doua a fost operată, însă medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Vecinii bărbatului sunt în stare de șoc.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant petrecut în această dimineață. Un bărbat şi-a înjunghiat fiicele gemene de trei luni și soția: una dintre fetiţe a murit la spital

Un vecin a declarat pentru Observator News tatăl fetițelor, care lucra la o firmă de termopane, ar fi rămas fără serviciu în ultima perioadă și că ar mai fi avut episoade de cădere nervoasă.

El era om liniștit, așa mai retras. Nu era.. să facă scandal sau să se certe cu lumea. Am înțeles că în ultimul timp ar fi făcut un tratament pentru slăbit și ar fi intrat într-o depresie și în ultimul timp lucra la o firmă de termopane și l-or fi dat afară. Nu mai avea comenzi, nu mai avea treabă. El fără serviciu, nevasta fără serviciu, cu trei copilași. Spune la televizor că dacă ar fi prins-o pe soacră-sa. Dar soacră-sa și cu socru-su sunt niște oameni de nota 10. Nu sunt niște panarame de oameni sau ceva. Depresie, altceva nu văd. A fost soacra-sa acum o săptămână la soacra mea și a povestit un pic problemele, nu prea a vrut să spună. Cică l-ar fi găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie și i-ar fi spus că dacă moare el să aibă grijă de părinții lui. Deci el ceva probabil că a avut în cap”, a spus vecinul familiei, pentru sursa citată.

Îmi pare său că mie mi se păreau oameni deosebiți. Ea cel puțin. Pe el nu îl cunosc. Nu știu (...) Când am coborât erau părinții lui pe bancă și cineva spunea că unul din părinți ar fi spus: Ai văzut că trebuia să fie internat? Deci părinții știau ceva, mă gândesc. O depresie, că de unde vorba asta”, spune o vecină.

Mama și fiul au fugit la o vecină

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 40 de ani a provocat un scandal în familie, sâmbătă dimineaţă. El şi-a înjunghiat fiicele gemene în vârstă de trei luni, dar şi soţia şi băiatul de nouă ani. Femeia şi băiatul au reuşit să fugă la un vecin, iar acesta a solicitat sprijinul autorităţilor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să îl reţină pe bărbat, scrie news.ro.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în cazul fetițelor de trei luni înjunghiate de tată. O vecină, despre soția care a venit la ea: „Era plină de sânge şi tremura toată”

Potrivit Antena 3, copilul a venit la vecină însoţit de mama sa. Mama nu a intrat, a intrat numai copilul, declară femeia

Era plină de sânge şi era în pijamale. I-au aruncat vecinii capot şi a luat pe ea (...) Era în atac de panică, tremura toată. A zis că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva", a mai spus vecina.

Una dintre fetițe a murit, iar a doua este în stare gravă

De asemenea, cele două fetiţe au fost transportate la spital. Una fusese înjunghiată în zona inimii, iar cealaltă în zona toracelui. În ciuda eforturilor depuse de medici, una dintre ele a murit, iar cealaltă se află în stare foarte gravă, fiind transferată la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria către Chirurgie Pediatrică, pentru intervenţie chirurgicală.

Managerul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf.Maria” Iaşi, Med. Pr. Dr. Alina Belu a precizat că fetiţa a fost operată şi este ventilată mecanic până starea ei de sănătate se va ameliora. Ea a adăugat că momentat starea fetiţei este stabilă, însă prognosticul este rezervat, având în vedere că leziunile au fost multiple, la capsula hepatică şi la intestin.

Întrebată dacă bebeluşul va mai avea nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale, managerul Spitalului de Copii din Iaşi a răspuns: „Momentan nu ne putem pronunţa. În funcţie de evoluţia pacientului. Să nu uităm că a venit cu stomacul în afara cavităţii abdominale”.


Sursă foto: Bihon / SpyNews

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233