dobroge.tv

Live

Un băiat de 18 ani a murit după ce s-a urcat în maşina prietenului său care era beat!

Un băiat de 18 ani a murit după ce s-a urcat în maşina prietenului său care era beat!
18 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un băiat de 18 ani a murit, iar un alt tânăr a fost rănit în urma unui grav accident ce a avut loc azi noapte, în satul Copşa Mare din judeţul Sibiu. Şoferul, un tânăr de 19 ani, conducea cu viteză şi era băut, el nefiind rănit în urma accidentului.

Potrivit turnulsfatului.ro, totul s-a petrecut la ora 4, pe strada Principală din satul Copșa Mare, comuna Biertan. „Un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stângă a sensului de mers”, a declarat, penstru sursa citată, Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma impactului, pasagerul dreapta față, în vârstă de 18 ani, a decedat, iar pasagerul stânga spate, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit. Șoferul nu a suferit vătămări corporale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare. Pompierii au găsit un băiat de 18 ani, pasagerul din dreapta-faţă, decedat, fiind nevoie de intervenţie pentru descarcerare. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 20 de ani - care se afla pe locul din stânga-spate, transportându-l la Centrul de Primiri Urgenţe Mediaş, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii.

Şoferul nu a fost rănit, în schimb prezinta o concentratie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, au precizat poliţiştii, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

”De asemenea, se întocmesc actele premergatoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis Poliţia Sibiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233