dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a fost pălmuit de o femeie în autobuz pentru că nu purta masca de protecție. VIDEO

06 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost pălmuit de o femeie în autobuz deoarece refuza să poarte mască de protecție și avea un discurs împotriva vaccinului anti-COVID-19, a informat sâmbătă, 6 noiembrie, publicația locală Monitorul de Cluj.

În imaginile filmate se poate vedea bărbatul care are un dialog cu alți călători pe tema vaccinului anti-COVID-19 și obligativitatea purtării măștii de protecție. La un moment dat, scena este întreruptă de o femeie care îl ia pe bărbat de față și îi dă câteva palme. Ulterior, femeia pleacă.

Pe reţele sociale, clipul a trezit reacţii şi i-a împărţit pe internauţi în două tabere. Unii dintre ei susţin că femeia a procedat corect dându-i o lecţie bărbatului. Alţii spun că femeia avea dreptate, dar că a avut un comportament necorespunzător şi că nu era normal să-l lovească pe bărbat, chiar dacă acesta nu respecta legea. În sfârşit, o a treia categorie susţin că bărbatul are dreptate în proporţie de sută la sută şi că femeia ar trebui dată în judecată pentru gestul său, scrie Adevărul. 

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Cluj, care efectuează cercetări în acest moment pentru a lămuri lucrurile.

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public ce surprind o persoană care nu respectă măsurile de protecţie individuală într-un mijloc de transport public în comun, poliţiştii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale faţă de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020.

Amintim faptul că în ceea ce priveşte eventualitatea existenţei unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violenţe, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, a declarat pentru „Adevărul” Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Sursă foto / video: Youtube Monitorul de Cluj

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233