dobroge.tv

Live

Câinele care a ucis un copil de doar trei ani din Mangalia a fost eutanasiat

Câinele care a ucis un copil de doar trei ani din Mangalia a fost eutanasiat
04 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un baietel de numai trei ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei. Tragicul eveniment s-a petrecut chiar în locuința acestora. Bunica micuțului a mers să hrănească animalul, a deschis țarcul, iar copilul care a intrat imediat după ea a fost mușcat de mai multe ori. Animalul a fost eutanasiat și luat de hingheri.

CITEȘTE ȘI: Durere cumplită într-o familie din Mangalia. Copilul de 3 ani s-a stins din viaţă după ce a fost muşcat de câine

Potrivit anchetatorilor, joi, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un copil de trei ani a fost mușcat de câinele familiei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un câine din rasa Presa Canario.

Animalul se afla în țarc în momentul în care bunica micuțului s-a dus să îl hrănească. Copilul s-ar fi strecurat, însă, printre picioarele femeii, moment în care animalul a sărit la minor și l-a mușcat de cap. Din păcate, leziunile suferite de cel mic au fost extrem de grave. Acesta a fost transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac verificări privitoare la respectarea prevederilor privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

Animalul a fost eutanasiat şi preluat ulterior de către hingheri.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233