dobroge.tv

Live

Distrus de durere, tatăl biologic al Antoniei vrea să-l ia pe băiețel la el: „Ea când mi-a luat copiii de lângă mine mi-a luat tot”

Distrus de durere, tatăl biologic al Antoniei vrea să-l ia pe băiețel la el: „Ea când mi-a luat copiii de lângă mine mi-a luat tot”
03 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă și incendiată de iubitul de 23 de ani al mamei, este în stare de șoc și vrea să-l ia pe băiețel la el, în Olanda. De asemenea, mama fetiţei, dar şi fratele cel mic, sunt în stare de şoc şi rămân în grija asistenţilor sociali.

După recunostituirea de marți, anchetatorii au găsit tot mai multe probe pentru a contura acuzațiile, astfel încât ancheta să fie terminată rapid. O cameră de supraveghere din Arad l-a surprins pe bărbat în timp ce ducea geamantanul în care le-a spus polițiștilor că a pus trupul neînsuflețit al fetei. Era însoțit de fratele mai mic al copilei. S-a urcat într-un taxi cu valiza în braţe.

Ajunşi la cimitir, i-a spus taximetristului lasă-mă aici, atunci când a urcat în taxi a spus du-te înainte şi eu o să îţi spun unde să mă laşi”, a declarat Pavel Palcu, procuror criminalist pentru Observator News.

Potrivit sursei citate, după ce a incendiat trupul copilei, a chemat un alt taxi. De data asta, a pus valiza în portbagaj. La finalul cursei, s-a dat jos, şi-a luat geamantanul, l-a luat pe fratele Antoniei de mână şi a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul a durat o jumătate de oră.

Tatăl biologic al Antoniei, distrus de durere

Tatăl Antoniei a declarat pentru Observator că nu mai are încredere în mama şi ar vrea să-şi ia fiul în Olanda.

Nu cred! Doamne Maica Domnului! Crezi că e adevărat? Nu cred că e posibil asta de la ea! Ea când mi-a luat copiii de lângă mine mi-a luat tot”, a declarat tatăl biologic al Antoniei pentru sursa citată.

Bărbatul se simte vinovat şi are remuşcări pentru că nu a luat copiii la el. Ultima dată i-a văzut în decembrie anul trecut. Nu a ştiut că mama copiilor lui este din nou însărcinată.

Putea să mă sune şi acum şi să spună ajută-mă, ia copiii cu tine, nasc, după ce nasc, poţi să mi-i aduci înapoi”, a mai declarat tatăl biologi al Antoniei pentru sursa citată.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233