dobroge.tv

Live

Scandal în Tomis 3. Cetățean revoltat din cauza măștii de protecție.

17 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Oamenii păstrau distanța, purtau măști și intrau pe rând în magazin. Nu același lucru s-ar fi întâmplat și dincolo de tejghea, susține bărbatul care, revoltat, nu a mai rezistat și și-a vărsat of-ul.

A fost scandal astăzi, la un magazin din Tomis 3. Motivul: Nepurtarea măștii de protecție. Un client a fost foarte revoltat că vânzătoarea nu respecta măsurile de protecție. „De ce nu porți mască! Ne îmbolnăvești!”, i-a strigat bărbatul femeii. Și în alte magazine au fost probleme cu purtarea măștilor de protecție. Iar în piețe este și mai greu. Atât comercianții, cât și clienții se plâng că nu pot respira dacă țin masca. Nici în autobuze nu este mai bine: unii călători își țin masca sub bărbie. 

Respectarea regulilor de prevenție în contextul noului coronavirus este dificilă și în alte magazine. Clienți sau angajați poartă măștile fie doar pe gură, fie chiar sub bărbie. Sunt probleme și cu distanțarea fizică în magazine. Oamenii, cei mai mulți dintre ei, se îngrămădesc la rafturi sau la case. 

O altă problemă este în mijloacele de transport în comun, unde este foarte cald. Mulți călători nu se supun regulilor, iar alții poartă măștile mai mult de formă. Iar în această situație, municipalitatea îi avetizează pe oameni că riscă să fie sancționați. Oamenii care nu poartă măști de protecție în spațiile publice închise riscă amenzi de până la 2.500 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233