dobroge.tv

Live

Crima care a şocat o ţară întreagă: mama Antoniei știa că micuţa a murit. Femeia nu a sunat la Poliție

Crima care a şocat o ţară întreagă: mama Antoniei știa că micuţa a murit. Femeia nu a sunat la Poliție
03 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Noi detalii ies la iveală din cazul fetiţei omorîte de tatăl vitreg. Potrivit aradon.ro, mama Antoniei a aflat, la revenirea din spital, unde a născut o fetiță, că micuța ei în vârstă de 4 ani a murit.

Citeşte şi: Atenţie, informaţii cu impact emoţional! A ucis-o pentru că avea chef de joacă, apoi ar fi pus trupul fetiței într-un geamantan şi l-a abandonat

Cel care îi era concubin de 1 an și jumătate și totodată tatăl bebelușului pe care tocmai l-a născut, i-a spus că fetița de 4 ani a căzut în baie, că s-a lovit la cap, că a murit în urma loviturii și că i-a dus trupul neînsuflețit pe câmp. Mama nu a sunat la Poliție pentru a sesiza cele întâmplate. Iubitul femeii i-a spus că se va preda marți dimineața. Luni seara, Poliția l-a ridicat pe bărbat, scrie sursa citată.

Avea să se predea și să spună povestea accidentului, a mărturisit tânărul de 23 de ani în cadrul audierilor, după ce și-a recunoscut fapta.

De altfel, tânărul a povestit că l-a lăsat pe băiatul de 3 ani al concubinei la bunici și s-a dus la spital deoarece iubita sa fusese externată. Pe drumul spre casă femeia i-a spus că îi este dor de copii și că vrea să îi vadă. Concubinul femeii nu a mai putut ascunde dispariția micuței și i-a mărturisit că a avut loc un accident în baie, prezentându-i femeii versiunea pe care a spus-o inițial și în fața anchetatorilor.

Potrivit aradon.ro, de la comiterea crimei, tânărul a urmărit zilnic știrile. A declarat anchetatorilor că a citit zilnic ce s-a scris despre cazul fetiței, chiar a contabilizat toate datele care au avut legătură cu comiterea faptei și și-a creat un alibi aproape perfect, spun anchetatorii. De asemenea, dacă acesta se preda avea pregătită ca declarație varianta accidentului.  Tânărul se aștepta să vină Poliția după el, în special după ce a fost publicată fotografia fetei.

Când a văzut fotografia fetiței, tânărul a spus că a fost mișcat și că mama micuței nici nu a putut să privească portretul fiicei moarte.

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursă foto: aradon.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233