dobroge.tv

Live

Medic prins când lua mită 8.000 de lei, după un mesaj trimis pe Facebook lui Marian Godină. Cardiologul spune că atât costa consultul

Medic prins când lua mită 8.000 de lei, după un mesaj trimis pe Facebook lui Marian Godină. Cardiologul spune că atât costa consultul
03 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un medic cardiolog din Braşov a fost prins de oamenii legii în timp ce lua 8.000 de lei mită pentru o operaţie. Acesta mai luase încă 2.000 lei, în avans pentru aceeaşi intervenţie. Cardiologul Sorin Baloș a fost prins după ce o rudă i-a scris poliţistului Marian Godină, cerându-i un sfat. Poliţistul l-a încurajat să ia legătura cu DGA, iar apoi oamenii legii au organizat un flagrant.

„Vă salut! Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Braşov. Domnul chirurg care a făcut operaţia i-a cerut mătuşii mele o sumă destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operaţie).

Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor şi i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că, ulterior, îi va da şi restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aş fi recunoscător", i-a scris braşovenul lui Marian Godină.

În replică, polițistul i-a dat omului un număr de telefon şi l-a încurajat să nu dea înapoi şi să aibă încredere.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere.

Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva „pacienţi”, care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu”, a scris poliţistul Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Doctorul a fost prins în timp ce primea banii în cabinetul său, într-o clinică privată în care mai lucrează. Acesta le-a declarat oamenilor legii că nu a fost vorba despre şpagă, ci atât ar fi costat consultul postoperatoriu, potrivit observatornews.ro.

Sursă foto: brasovnet.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233