dobroge.tv

Live

Noi detalii în cazul fetiței ucise și incendiate. Vecină: „Am auzit un țipăt! Am vrut să mă duc sus, dar mi-a fost frică”

Noi detalii în cazul fetiței ucise și incendiate. Vecină: „Am auzit un țipăt! Am vrut să mă duc sus, dar mi-a fost frică”
02 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Apar noi detalii în cazul fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad. O vecină povestește că a auzit zgomote, țipete și fetița plângând.

Femeia a vrut să bată la ușă pentru a se asigura că totul este în regulă, dar spune că i-a fost teamă de bărbatul violent.

Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul. Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare. Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic. 

Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea. A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat.

Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat”, povestește femeia, potrivit Antena 3.

Aceasta spune că obișnuia să se mai joace cu cei mici, însă aceștia erau retrași și nu petreceau prea mult timp afară.

Ce i-a spus bărbatul iubitei sale venite de la maternitate

Potrivit Observator News, femeia, aflată în spital după naştere, a fost externată marţi şi s-a întors acasă cu bebeluşul, fără să bănuiască tragedia care îi lovise familia. Aceasta a cerut să-şi vadă fiica, moment în care iubitul său a încercat să-şi ascundă crima şi a minţit-o că cea mică e plecată la vecini. Doar la insistenţele femeii a recunoscut că Antonia s-a stins din viaţă, în urma unui pretins accident. Bărbatul a anunţat-o pe mama îndurerată că fata a căzut în baie, iar aceasta l-a crezut.

Bărbatul a fost reţinut şi le-a mărturisit anchetatorilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru. A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi. Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

Trupul fetiţei de 4 ani a fost găsit sâmbătă, lângă un cimitir din Arad

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233