dobroge.tv

Live

Centrul de vaccinare din curtea Spitalului Militar de Urgență din Constanța și-a prelungit programul de funcționare

29 octombrie 2021
Publicitate

La Spitalul Militar de Urgență din Constanța a fost prelungit programul centrului de vaccinare. În medie, aproximativ 500 de persoane se imunizează aici cu serurile de la Pfizer sau Johnson&Johnson. Dacă în perioada sezonului estival oamenii nu se înghesuiau pentru a-și administra dozele, acum însă, noile restricții i-au îndemnat să o facă. Pentru a veni în sprijinul lor, personalul medical a anunțat că cei ce doresc să se vaccineze la unitatea medicală o pot face zilnic până la ora 20:00.

Programul centrului de vaccinare din curtea Spitalului Militar de Urgență din Constanța a fost modificat. Dorința constănțenilor de a se imuniza i-a încurajat pe medicii militari să prelungească intervalul orar. Astfel, între orele 8:00 și 20:00, oamenii sunt așteptați pentru a se imuniza.

În perioada verii nu a fost o mare adresabilitate. Acum funcționează din plin de aproximativ 10 zile - două săptămâni cu un număr de vaccinări pe zi, în medie de 500-600 de persoane care se vaccinează”, a declarat col. dr. Aurel Trană, managerul Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Constănțenii se vaccinează în număr mare. De aceea, la Spitalul Militar de Urgență din Constanța programul la centrul de vaccinare a fost prelungit.

La centrul de vaccinare din curtea spitalului militar constănțenii se pot imuniza cu serurile de la Pfizer și Johnson&Johnson.

Ieri au fost 170 cu Johnson și până la 460 au fost cu Pfizer. În fiecare zi, media este de 450 de persoane”, a mai declarat col. dr. Aurel Trană, managerul Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Constănțenii spun că, doar prin imunizare vom reuși să revenim la normal. Deși o parte dintre ei au fost nevoiți să amâne vaccinarea din cauza unor probleme de sănătate, acum însă, s-au grăbit să ajungă la centre.

Fără grijă să vină și să se vaccineze pentru că e în interesul și al nostru și al tuturor de fapt”, spune o constănțeancă.

Să vină să se vaccineze, să stea cu mască, să aibă grijă”, spune un constănțean.

Să se vaccineze pentru că e mai bine”, spune o altă constănțeancă.

Și noile restricții impuse de autorități i-au făcut pe oameni să se imunizeze în număr cât mai mare.

Ieri, pe raza județului Constanța s-au vaccinat aproximativ 6.000 de persoane. Dintre acestea, aproximativ 1.500 cu doza a treia”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Cei care doresc să se vaccineze în municipiu o pot face și la alte unități. De pildă, până la sfârșitul acestei săptămâni, doritorii pot merge la centrul aflat în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și la cel aflat în incinta centrului comercial de lângă Parcul Tăbăcărie. Mai mult, la Pavilionul Expozițional cadrele medicale îi așteaptă pe constănțeni zilnic, până la ora 20:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233