dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: bulevardul Mamaia este în plin proces de reabilitare

29 octombrie 2021
Publicitate

Continuă lucrările de reabilitare pe bulevardul Mamaia din orașul Constanța. Echipele municipalității au refăcut scurarul median, iar astăzi au început modernizarea trotuarelor. Muncitorii au decopertat terenul, iar acum au turnat și primul strat de asfalt. Ulterior vor fi montate și borduri noi. Cei care tranzitează sau locuiesc în zonă spun că sunt mulțumiți că în sfârșit vor avea și o alee pietonală fără crăpături și gropi.

Scuarul median de pe bulevardul Mamaia a fost reconfigurat pentru o mai bună gestionare a traficului rutier. Noi bretele de întoarcere au fost create, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului IPJ. Echipele municipalității au intervenit și vineri pentru reabilitarea trotuarelor.

Continuă lucrările de reabilitare pe bulevardul Mamaia din Constanța. În această dimineață, echipele municipalității au lucrat pentru a moderniza covorul asfaltic și aleile pietonale.

Încă de la primele ore ale dimineții, muncitorii s-au apucat de treabă pentru ca lucrările să fie finalizate într-un timp cât mai scurt.

Constănțenii sunt mulțumiți de lucrări și speră ca ele să aibă loc în mai multe zone din oraș.

Eu sunt bucuroasă că de ani de zile tot așteptăm treaba asta. Eu locuiesc aici din copilărie și în sfârșit văd o treabă care se face bine”, spune o constănțeancă.

Foarte bună. Este o idee foarte bună. O să fie civilizat”, spune o altă constănțeancă.

O părere bună. Cum Constanța e punct turistic, este foarte bine”, spune un constănțean.

Tot pe Bulevardul Mamaia, în această săptămână au început și lucrările de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Intervențiile au avut loc pe sensul de mers către strada Patriei, iar circulația autovehiculelor a fost restricționată parțial.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233