dobroge.tv

Live

Salariații CT BUS au ieșit astăzi în stradă. Oamenii sunt nemulțumiți de salariile primite

27 octombrie 2021
Publicitate

Șoferii de autobuz din Constanța au protestat astăzi în fața Primăriei. Oamenii sunt nemulțumiți de salariile primite. Aceștia și-ar dori să primească mai mulți bani, iar sporurile să fie mai consistente. Mai mult, vor să atragă, prin acțiunea lor, atenția autorităților locale asupra faptului că negocierile privind contractul colectiv de muncă sunt în impas. Dacă nu se va ajunge la un rezultat, sindicaliștii spun că vor bloca transportul în comun din Constanța.

Peste 50 de angajații din cadrul CT BUS s-au strâns în fața Primăriei și timp de două aceștia și-au strigat nemulțumirile.

Vineri va fi ședința de Consiliu Local sau cel puțin așa am înțeles. Contractul de CSP va fi semnat cu un preț foarte mic al kilometrului, din punctul nostru de vedere și nu o să putem să primim și noi solicitările cuvenite”, a declarat Daniel Toma, președintele Sindicatului Liber Transport în Comun Constanța.

Angajații vor salarii mai mari și sporuri de muncă mai consistente.

O creștere de salariu cu 1.000 de lei și un spor de muncă grea al conducătorilor auto deoarece munca este foarte foarte grea. Noi am cerut un spor de minim 15%.”, a mai declarat Daniel Toma, președintele Sindicatului Liber Transport în Comun Constanța.

În prezent, salariul mediu al unui șofer este de 3.000 de lei. Dacă nu se va ajunge la un rezultat, sindicaliștii spun că vor bloca transportul în comun din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233