dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează bulevardul Mamaia

27 octombrie 2021
Publicitate

Continuă lucrările de reabilitare în orașul Constanța. Echipele municipalității au intervenit din nou pe bulevardul Mamaia. Au fost create noi bretele de întoarcere în dreptul Spitalului Militar. De asemenea, scuarul median a fost reconfigurat, iar noi breșe pentru virajul la stânga au fost amenajate.

Echipele municipalității au intervenit, miercuri cu utilajele pentru a lucra la reconfigurarea scuarului median din apropierea Spitalului Militar. Muncitorii au lucrat în această dimineață la amenajarea a noi breșe de circulație pentru îmbunătățirea traficului rutier.

Breșa existentă la intersecția bulevardului cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii va fi închisă și vor fi amenajate de-a lungul scuarului benzi separate pentru efectuarea virajului la stânga, astfel încât să nu fie perturbată circulația pe celelalte două benzi existente”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Oamenii au o părere bună și se bucură că această metodă ar mai reduce din aglomerația care se formează la orele de vârf.

Este un bulevard aglomerat. Se face ceva bun”, spune

O părere foarte bună. Consider că este nevoie de îmbunătățiri”, spune

Astfel de acțiuni au loc în mai multe zone din oraș. De exemplu, în curând vor începe lucrările de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Intervențiile vor avea loc pe sensul de mers către strada Patriei, iar circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 08:00-16:00. De asemenea, începând de joi, 28 octombrie, traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii, prin închiderea breșei existente.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233