dobroge.tv

Live

Certificatul verde la control: polițiștii constănțeni au desfășurat acțiuni de verificare în centrele comerciale din oraș

26 octombrie 2021
Publicitate

Certificatul verde a fost astăzi verificat de polițiștii și jandarmii constănțeni. Cei care s-au aflat în mall-urile de la malul mării au fost nevoiți să prezinte o dovadă a vaccinării. Prin această acțiune, oamenii legii au vrut să vadă dacă sunt sau nu respectate noile măsuri.

Polițiștii și jandarmii constănțeni au desfășurat o acțiune pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării noilor reglementări legislative, pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.

Dintre restricțiile care trebuie respectate începând cu ziua de astăzi, menționez circulația în intervalul orar 22.00-05.00, care este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu dețin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe propria răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Mai mult decât atât, potrivit noilor măsuri, accesul în mall-uri se face pe baza certificatului verde.

Programul de funcționare al agenților economici este stabilit în intervalul orar 05.00-21.00, inclusiv centrele și parcurile comerciale, unde accesul este permis doar pentru persoanele care dețin certificat verde”, a mai declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Polițiștii au mers marți prin mall-urile de la malul mării pentru a verifica dacă oamenii respectă sau nu măsurile.

Recomandăm pe această cale tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație”, a mai declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, iar organizarea de nunți sau botezuri este interzisă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233