dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a spart geamurile Unității de Primiri Urgențe, nervos că nu a primit informații despre fratele său, internat cu COVID

NAȚIONAL. Un bărbat a spart geamurile Unității de Primiri Urgențe, nervos că nu a primit informații despre fratele său, internat cu COVID
26 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Ploieşti a fost amendat şi este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri. Bărbatul a declarat că a devenit agresiv pentru că personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID, i-a cerut să aştepte, fiindcă erau multe urgenţe, scrie news.ro.

Potrivit datelor furnizate marţi de Poliţia judeţeană Prahova, incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital.

Personalul medical al unităţii a fost cel care a sesizat Poliţia.

În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova.

La scurt timp, poliţiştii şi jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului l-au găsit pe agresor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti. El a fost dus la sediul poliţiei şi audiat, recunoscând fapta şi explicând că a devenit agresiv fiindcă fratele său este internat pe secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile.

Agresorul a fost amendat contravenţional, cu 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.


Sursă foto: telegrama.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233