dobroge.tv

Live

Klaus Iohannis: „Când spunem Armată, spunem eroi”

25 octombrie 2021
Publicitate

Președintele României, a adus și el un omagiu militarilor români cu ocazia Zilei Armatei. „Când spunem Armată, spunem eroi. Pe ei îi cinstim astăzi.” a transmis Klaus Iohannis. Mai mult, șeful statului a vorbit și despre militarii care se află în teatre de operații care contribuit la parcursul euroatlantic și european. Ceremonia a fost organizată în Parcul Carol din Capitală.

Când spunem Armată, spunem eroi. Pe ei îi cinstim astăzi, pe eroii noștri căzuți la datorie, cei care cu prețul sacrificiul suprem au apărat independența, suveranitatea și unitatea patriei noastre. Profesionalismul și dăruirea dovedite de militari în teatrele de operații au contribuit la parcursul nostru euratlantic și european, precum și la întărirea parteneriatului strategic solid pe care îl avem cu Statele Unite ale Americii.

România are nu numai capacitatea de a-și asigura securitatea națională, dar și că este un furnizor de securitate și un aliat de nădejde în cele mai dificile teatre de operare. Mă înclin cu recunoștință în fața memoriei martirilor și aduc un omagiu din inimă veteranilor de război pentru care slujirea națiunilor a reprezentat crezul suprem. La mulți ani, Armata României”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României


Sursă foto: Libertatea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233