dobroge.tv

Live

Echipajul puitorului de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu”, mesaj cu ocazia Zilei Armatei României

25 octombrie 2021
Publicitate

Echipajul puitorului de mine 274 „Viceamiral Constantin Bălescu”, a transmis cu prilejul Zilei Armatei României un mesaj. Aceștia participă, în perioada octombrie-decembrie, în Marea Mediterană, la Operația EUNAVFOR MED IRINI. Marinarii militari se vor întoarce acasă, la începutul lunii ianuarie a anului viitor.

Ziua Armatei României reprezintă un bun prilej pentru aducerea aminte a jertfei ostașilor români căzuți pe teatrele de operații. De asemenea, este un bun prilej pentru a face un bilanț al activității noastre ca militari și deopotrivă este un bun moment pentru a privi înainte spre viitorul instituției militare. Situația pandemiei COVID-19 ne-a afectat activitatea noastră ca militari și deopotrivă ne-a schimbat modul de viață/ Însă, niciodată nu au uitat jertfa înaintașilor noștri pentru apărarea valorilor de bază ale societăți românești, independența și suveranitatea națională.

Puitorul de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” continuă tradiția înaintașilor, arborând cu demnitate și onoare pavilionul României la catarg, alături de cel al Uniunii Europene.

Cu ocazia Ziua Armatei României, doresc să adresez un călduros și sincer la mulți ani tuturor militarilor români, aflați deopotrivă în teatre de operații sau pe teritoriul național”, a declarat cpt-cdor. Daniel Gheorma, comandantul puitorului de mine și plase 274 „Viceamiral Constantin Bălescu”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233