dobroge.tv

Live

Klaus Iohannis: Analizând întreaga situaţie, am decis să îl propun candidat de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă

Klaus Iohannis: Analizând întreaga situaţie, am decis să îl propun candidat de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă
21 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier. Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt, scrie news.ro.

Am fost foarte mulţumit şi bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare, s-a votat acolo, în unanimitate, un candidat care mi-a fost propus, în persoana domnului Nicolae Ciucă. Analizând întreaga situaţie, şi trăgând concluziile care se impun, am decis să îl propun candidat de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a afirmat preşedintele.

Preşedintele a calificat discuţiile de joi ca fiind considerabil mai bune decât ultimele discuţii.

Am reiterat la fiecare întâlnire că acum este nevoie de o soluţie, reală, acum, criza politică trebuie să se încheie, e nevoie de un Guvern care să rezolve problemele care îi preocupa şi pe români, trebuie să terminăm cu această criză, a durat prea mult, este inadmisibil să continuăm în acest sens”, a spus preşedintele.

Klaus Iohannis a arătat că avem o criză pandemică, iarna bate la uşă, preţurile la energie cresc şi este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a pune în practică soluţiile pe care autorităţile le-au gândit.

La declaraţia preşedintelui a fost prezent şi premierul desemnat.

„Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca un gest de responsabilitate, pentru a putea depăşi situaţia de criză, pentru ca cetăţenii să benefieze de tot ceea ce poate un guvern în deplinătatea sa să facă în acţiunile pe care le întreprinde”, a declarat premierul desemnat, Nicolae Ciucă.

El a anunţat că va negocia cu toate forţele responsabile, astfel încât într-o perioadă cât mai scurtă să reuşim să fie format Guvernul şi să fie aprobat de Parlament.


Sursă foto: 3dots.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233