dobroge.tv

Live

Vergil Chiţac: Vom achiziţiona un spital modular care va fi funcţional la începutul anului viitor. Explorăm şi varianta închirierii unui spital privat dedicat COVID

20 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat astăzi că, în urma discuţiilor cu noul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Claudia Cambrea, a stabilit câteva direcţii clare de acţiune. 

„Ne îndreptăm cel mai probabil spre soluţia achiziţionării unuia (nr- spital modular) de 70 de paturi care va fi funcţional la începutul anului viitor“, a anunţat edilul.

„Explorăm şi varianta închirierii unui spital privat dedicat COVID pentru a suplini cele 140 de paturi pierdute. Suntem capabili să punem la dispoziţie fondurile necesare pentru repararea spitalului, chiar dacă acesta va intra anul viitor în reabilitare generală“, a precizat primarul.

Vergil Chiţac a mai anunţat că "nu se pune problema să renunțăm la vreunul din cei 274 de colegi de la spital. Chiar dacă salariile nu ar trebui să fie plătite din banii Primăriei, în cazuri excepționale se impun măsuri excepționale. Vom găsi soluții să alocăm bani pentru plata salariilor, până când vom redeschide spitalul și vom restabili contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233