dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Trei elevi au dosar penal pentru agresiune sexuală. Au pipăit în zonele intime o fată de 15 ani, pe holul liceului

20 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O elevă în vârstă de 15 ani a fost atinsă în mai multe zone ale corpului de trei colegi, doi de 16 ani şi altul de 15 ani, incidentul având loc pe holul unui liceu din municipiul Constanţa, unde cei patru învaţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că o elevă de 15 ani ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulţi tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază.

"În urma verificărilor, poliţiştii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani şi unul de 15 ani, din cadrul aceluiaşi liceu”,a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au preluat cercetările. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

UPDATE

Cei trei băieți se pară că sunt elevi problemă. Unul dintre ei mai are un dosar penal pentru tâlhărie. Nici la școală nu excelează. De la începutul anului au înregistrat deja un număr record de absențe, 80.

Am luat hotărârea în unanimitate, Consiliul Profesoral, conform legislației în vigoare să le scădem nota la purtare la 4 și să nu le acordăm bursa profesională pe întreg anul școlar”, a declarat prof. Cornel Dumitrașcu, director general liceul Tehnologic Tomis.

Mai grav este că unitatea de învățământ nu are paznic ziua și nici un sistem de supraveghere complet. Există doar câteva camere video la intrarea profesorilor.

Este necesar să asigure paza umană, este cea mai importantă modalitate de abordare a asigurării perimetrului în orice unitate de învățământ”, a declarat prof Sorin Mihai, inspector școlar general ISJ Constanța.

Cei trei indivizi sunt acum cercetați pentru agresiune sexuală iar polițiștii fac în continuare verificări, pentru a afla dacă au mai fost implicate și alte persoane.


Sursă foto: ziare.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233