dobroge.tv

Live

Guvernul Cioloş nu a obţinut votul de încredere al Parlamentului. Reacţia lui Cioloş

Guvernul Cioloş nu a obţinut votul de încredere al Parlamentului. Reacţia lui Cioloş
20 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Guvernul Cioloş nu a obţinut miercuri votul de încredere al Parlamentului, având doar 88 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 184 de voturi ”împotrivă”. Pentru ca echipa Cioloş să fie învestită erau necesare 234 de voturi. Urmează ca rezultatul oficial al procesului de numărare să fie anunţat în plen.

Cioloş, după ce Cabinetul său nu a primit votul în Parlament: Florin Cîţu a picat în Parlament, cum poţi să spui că asta e soluţia?CITEȘTE ȘI Cioloş, după ce Cabinetul său nu a primit votul în Parlament: Florin Cîţu a picat în Parlament, cum poţi să spui că asta e soluţia?

Potrivit anunţului făcut de la tribiuna Parlamentului, au fost prezenţi la şedinţă 343 de parlamentari, din care au votat 272.

Au fost înregistrate 88 de voturi ”pentru” şi 184 ”împotrivă”.

Conform Regulamentului activităţilor comune ale celor două Camere, în cazul neacordării votului de încredere pentru formarea Guvernului, Parlamentul, sub semnătura preşedinţilor celor două Camere, aduce de îndată această situaţie la cunoştinţa Preşedintelui României, în vederea desemnării unui alt candidat pentru funcţia de prim-ministru.

”Parlamentarii au respins singura spoliţie care era pe masă, cei care mă acuzau că blocăm, acum au prelungit criza. Astăzi, au vorbit din nou despre lipsa de soluţii şi că am blocat găsirea ujnei soluţii, USR şi-a făcut datoria, noi rămânem în continuare cu dorinţa de a găsi o soluţie, important este ca şi celelalte partide să îşi asume responsabilitatea”, a afirmat Cioloş.

Liderul USR a precizat că din acest moment, mingea se intoarce la preşedinte.

”Nu comentăm speculaţii ce ar putea să facă un partid sau altul, au stat departe, nu şi-au asumat responsabilităţi, aşteptăm să vedem în ce fel îşi asumă soluţii adevărate. Nu am văzut asumarea până acum, sperăm să o vedem de acum înainte”,a arătat el.

Preşedintele USR a comentat şi anunţul lui Cîţu că PNL e pregătit să negocieze cu toate partidele, mai puţin cu AUR.

”Florin Cîţu a primit în Parlament, a adunat o majoritate puternică care a picat guvernul. Cum poţi să spui că asta e soluţia? Îi aşteptăm pe ceilalţi să vină cu o soluţie, dar nu cu speculaţii",a mai spus Cioloş. Liderul USR a arătat că cei care nu şi-au asumat până acum responsabilitatea trebuie să vină cu soluţii.

Sursă foto: Facebook Dacian Cioloş

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233