dobroge.tv

Live

Veste bună de la meteorologi. Vremea începe să se încălzească

Veste bună de la meteorologi. Vremea începe să se încălzească
18 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Veste bună de la meteorologi. Scăpăm de ploi ploi şi de frig pentru că de astăzi, 18 octombrie, vremea începe să se încălzească uşor. 

"Începând de la jumătatea săptămânii, vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile vor fi simţitor mai ridicate în toată ţara. De luni, vom observa o tendinţă de încălzire uşoară, treptată, la scara întregii ţări. De miercuri până sâmbătă, vom vorbi de o ameliorare semnificativă a vremii, cu un aspect mult mai agreabil, comparativ cu săptămână pe care o am încheiat-o", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea PLUS, meteorologul Viorica Dima. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), luni, 18 octombrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei în regiunile sudice, sud-estice şi la munte, unde izolat şi trecător vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime, în creştere uşoară faţă de ziua anterioară, se vor încadra în general între 12 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă. 

Săptămâna 18 – 25 octombrie 

 Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Vreme mai caldă ca normalul perioadei, până pe 15 noiembrie .

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în regiunile nord-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursă foto: evz.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233