dobroge.tv

Live

Constănțenii pot primi ajutor de încălzire a locuinței: care sunt condițiile și unde se depun cererile

15 octombrie 2021
Publicitate

Constănțenii pot depune cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru a primi ajutorul de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie. Beneficiarii sunt cei care au un venit pe membru de familie mai mic sau egal cu 1.386 de lei și persoanele singure care au 2.053 de lei. Dosarele pot fi depuse în intervalul 08.00-14.00 atât fizic, cât și online, până pe data de 20 a fiecărei luni.

Cei care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică sau gaze naturale, precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual. Iar cei care fac parte din Asociații de Locatari sau Proprietari, depun prin intermediul reprezentantului asociației.

Cererile se depun la clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, numărul 4, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-14.00. Persoanele ce domiciliază în cartierul social Henri Coandă vor depune cererile la sediul administrativ al campusului, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-14.00.

Dosarele pot fi depuse și online la adresa de e-mail ajutoareincalzire@dgas-ct.ro. Legea intrând în vigoare de la 1 noiembrie, cererile pentru luna noiembrie se depun până pe data de 20 noiembrie, inclusiv”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233