dobroge.tv

Live

Percheziții în Constanța și Lumina: șase tineri au fost reținuți pentru tâlhărie

Percheziții în Constanța și Lumina: șase tineri au fost reținuți pentru tâlhărie
15 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Șase tineri din județul Constanța au fost reținuți pentru tâlhărie calificată și vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, fapte comise în zilele de 11, respectiv 20 septembrie, polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat șase persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 14 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Postului de Poliție Lumina, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și localitatea Lumina, cele șase persoane fiind conduse la sediu pentru cercetări.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei șase au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.


Sursă foto: Știrile ProTv

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233