dobroge.tv

Live

O mamă şi băieţelul ei, spulberaţi de o maşină condusă de un băiat de 15 ani! Tatăl îşi pune mâinile în cap când şi-a văzut soţia şi fiul loviţi - VIDEO

13 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O mamă şi copilul ei de numai doi ani au scăpat cu viaţă ca prin minune după ce au fost spulberaţi de maşina condusă de un adolescent de 15 ani.

Accidentul a avut loc duminică în parcarea din zona Pădurea Vedea, Alexandria. Un tânăr de 15 ani, care i-a sustras maşina tatălui, a pierdut controlul volanului şi a spulberat o familie ce se afla la plimbare. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.  Din fericire, şi copilul şi mama sa au scăpat teferi, însă femeia a rămas prinsă între masina care a lovit-o şi o alta parcată. Imediat după accident, tânărul ar fi încercat să fugă de la locul faptei, dar a fost prins. 

"La data de 12.07.2020, în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe platoul din pădurea Vedea. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din mun. Alexandria conducea autoturismul aparţinând tatălui său, pe care l-a sustras fără ştirea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stânga faţă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din mun. Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate", au transmis poliţiştii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233