dobroge.tv

Live

David, băiețelul răpit în Italia chiar sub ochii mamei, a fost găsit de polițiștii de frontieră din România

David, băiețelul răpit în Italia chiar sub ochii mamei, a fost găsit de polițiștii de frontieră din România
08 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Alexandra, o româncă din Italia s-a adresat Poliţiei după ce David, băieţelul ei de numai cinci ani, a fost răpit chiar de lângă ea, în timp ce îl ducea la grădiniţă. Mama băieţelului susţine că principalul suspect este chiar tatăl -- detalii aici: Drama unei românce din Italia. Alexandrei i-a fost răpit fiul în drum spre grădiniță: „L-a smuls din mâinile mele. Băieţelul ţipa de disperare”

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare in tara, un minor în vârstă de 5 ani care figura în bazele de date ca fiind dispărut, alerta fiind introdusă de autorităţile italiene.

Joi, 7 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager în trenul care circulă pe relația Budapesta - Timișoara, un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Arad, însoțit de fiul său, în vârstă de 5 ani.

La controlul de frontiera, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorului era dat dispărut de către autorităţile din Italia.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul şi fiul său au fost duşi la sediul sectorului Curtici, pentru verificări suplimentare.

Minorul a fost încredinţat reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Arad, iar tatăl acestuia este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun.


Sursă foto: wowbiz.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233