dobroge.tv

Live

Problemele se țin scai de Teatrul Național de Operă și Balet: fiul lui Oleg Danovski dorește retragerea numelui tatălui său titulatura instituției

01 octombrie 2021
Publicitate

Teatrul Național de Operă și Balet Constanța riscă să rămână fără numele lui Oleg Danovski în denumirea sa. Asta după ce fiul fostului mare balerin a decis să facă demersurile necesare în acest sens din cauza deselor scandaluri în care a fost implicată instituția de cultură.

Problemele se țin scai de Teatrul Național de Operă și Balet Constanța. Oleg Danovski Junior, fiul fostului mare balerin care a pus bazele școlii românești de balet modern, a anunțat că a început demersurile la Ministerul Culturii pentru ca numele tatălui său să fie retras din denumirea instituției de cultură din Constanța.

Visul a fost înființarea unei instituții reprezentative a genului”, a declarat Oleg Danovski Junior, fiului maestrului Oleg Danovski.

Principalele motive pentru care moștenitorul acestuia a luat această decizie sunt numeroasele scandaluri în care a fost implicat teatrul constănțean în ultima vreme, dar și nemulțumirile legate de faptul că instituția de cultură nu a mai inclus în stagiunile sale niciuna din operele maestrului Oleg Danovski.

Ceea ce se întâmplă, de fapt aici, pentru că fie vorba între noi, la ora actuală din ceea ce am aflat și eu, care e situația. E un dezastru. Ceea ce se întâmplă aici aduce o gravă lezare a unui brand”, a mai declarat Oleg Danovski Junior, fiului maestrului Oleg Danovski.

Fiul ilustrului balerin solicită retragerea numelui acestuia din titulatura Teatrului Național de Operă și Balet din Constanța.

Deci ăsta jos, pentru că ce este aici nu reprezintă sub nicio formă ceea ce ne-am dorit ca familie, în primul rând, tatăl meu. Este datoria mea să fac totul ca numele să fie dat jos”, a mai declarat Oleg Danovski Junior, fiul maestrului Oleg Danovski.

Reprezentanții Ministerului au precizat că încearcă să aducă la aceeași masă reprezentanții teatrului și pe cei ai administrației publice locale pentru a găsi soluții, atât în această speță, cât și pentru celelalte probleme cu care se confruntă instituția culturală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233